27 апр. 2008 г., 21:47

Цветница 2004 

  Поэзия » Любовная
708 0 7
 

Венец връз косите ми.

            Върбов венец.

Отстрани като нимб -

            триста слънчеви лъча.

И един нарцис

            пръстите стискат -

да не се влюбя

            случайно във себе си,

щом огледало погледна

            и видя очите ти.

© Мария Гюзелева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??