27 abr 2008, 21:47

Цветница 2004 

  Poesía » De amor
706 0 7
 

Венец връз косите ми.

            Върбов венец.

Отстрани като нимб -

            триста слънчеви лъча.

И един нарцис

            пръстите стискат -

да не се влюбя

            случайно във себе си,

щом огледало погледна

            и видя очите ти.

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??