Apr 27, 2008, 9:47 PM

Цветница 2004 

  Poetry » Love
701 0 7
 

Венец връз косите ми.

            Върбов венец.

Отстрани като нимб -

            триста слънчеви лъча.

И един нарцис

            пръстите стискат -

да не се влюбя

            случайно във себе си,

щом огледало погледна

            и видя очите ти.

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??