Красивите цветя празнуват днес
и хората със цветни имена.
Те носят в себе си игрив финес
и царстват сред градини и поля.
Че всеки цвят е радостна магия,
краси́ земята с нежна благодат.
Стаена, съкровено орисия
на сладост и любов във този свят.
Хей именници, днес е ваш`та дата,
бъдете и щастливи, и добри.
Цветето е с послание в душата,
хармония с проблясващи искри!
© Данаил Таков Все права защищены