Apr 22, 2019, 12:29 AM

Цветница 

  Poetry
440 4 6

Красивите цветя празнуват днес

и хората със цветни имена.

Те носят в себе си игрив финес

и царстват сред градини и поля.

 

Че всеки цвят е радостна магия,

краси́ земята с нежна благодат.

Стаена, съкровено орисия

на сладост и любов във този свят.

 

Хей именници, днес е ваш`та дата,

бъдете и щастливи, и добри.

Цветето е с послание в душата,

хармония с проблясващи искри!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??