9 окт. 2010 г., 15:27

Цветно момиче 

  Поэзия
681 0 3


Цветно момиче, случайно
срещнах те в тълпата сива.
С усмивка плаха погледна
ме и прогони от душата
ми мрака.

Дай ми, моля те, посока!
Откъде да тръгна?
И как да стигна до
душата ти? - за да ти
благодаря с усмивка и
да те целуна...

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??