10 мая 2016 г., 14:07

Цветове 

  Поэзия » Любовная
617 0 7

 

Цветове

 

Kaкъв ли цвят имат чувствата?! -
отговора е в тишината, 
в това да пазя духа ти
и всичко твое,
в това да погледна очите ти,
да познавам пространството и присъствието ти,
да открия съществуването ти...
в това да мисля за теб,
и в залеза и изгрева за нас да мечтая...
в това да те чувствам дори отдалече
и да се сбъдва любовта ни...
И отговорът май е твърде очевиден?!...
Цветове за мен има...
само когато
сетивата ми ги възприемат,
чувствайки те! 

 



 

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??