25 янв. 2008 г., 05:44

Цял живот... 

  Поэзия » Философская
857 0 19
                                                                       Щом можеш да се смееш,
                                                                       значи не си мъртъв...
                                                                       Щом можеш да живееш,
                                                                       значи следваш своя път...
                                                                             (моя мисъл)

Цял живот не спим, сънуваме
и обещания на живота "псуваме"...

Цял живот с жажда недоволна,
а душата, душа - пълна с желание...

Цял живот с чувства просълзени,
бягаш, не бягаш от посредствени...

Цял живот - с храна и обич
и не търсиш, не търсиш величие...

Цял живот живееш с обичта си
и въздишаш, въздишаш с жарта си...

Цял живот се променяме завинаги,
умираме, преди да сме стигнали...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??