27 окт. 2013 г., 16:47

Цял живот 

  Поэзия » Любовная
515 0 2

Цял живот

 

Цял живот 

събирах любов,

за да сътворя 

тази полудяла

от обичане есен.

 

Цял живот

събирах думи,

за да напиша

този изстрадан

от обичане стих.

 

Цял живот

събирах себе си,

за да ти се дам

полудял от любов.

Цял живот...

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??