27 oct 2013, 16:47

Цял живот 

  Poesía » De amor
474 0 2

Цял живот

 

Цял живот 

събирах любов,

за да сътворя 

тази полудяла

от обичане есен.

 

Цял живот

събирах думи,

за да напиша

този изстрадан

от обичане стих.

 

Цял живот

събирах себе си,

за да ти се дам

полудял от любов.

Цял живот...

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??