31 окт. 2021 г., 10:38

Цял живот 

  Поэзия » Любовная
191 1 2

         Цял живот

 

Цял живот обичах страстно,

цял живот се влюбвах и мечтах,

бъдещето ми неясно

в дълга нощ и самота прозрях.

 

Исках от живота тебе,

търсех те във всяка песен, стих,

гонех бързащото време –

мъдростта му днес едва открих.

 

И когато бях решила

да забравя теб и любовта,

някаква незнайна сила

неусетно някак ни събра.

 

Ще прогониш ли тъгата,

ще ме следваш ли във моя ден?

Аз не знам защо Съдбата,

чак сега изпрати те при мен.

                  Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??