21 июн. 2009 г., 18:58

"Д" - като магия 

  Поэзия » Любовная
789 0 13

 

 

"Д" - като магия

 

                           На Д.

 

Нежността ми се стапя невъзможна и бяла -

като утро във капка роса.

Нежността ми в очите ти нежно е спряла,

притаила в въздишка гласа.

 

Нежността ти във дръзкия поглед прозира -

на уверен във себе си мъж -

във гласа ти оставила стопляща диря,

ме завива в постелята-ръж.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??