"Д" - като магия
На Д.
Нежността ми се стапя невъзможна и бяла -
като утро във капка роса.
Нежността ми в очите ти нежно е спряла,
притаила в въздишка гласа.
Нежността ти във дръзкия поглед прозира -
на уверен във себе си мъж -
във гласа ти оставила стопляща диря,
ме завива в постелята-ръж.
© Надежда Маринова All rights reserved.
Поздрави, Надя!