19 мая 2012 г., 02:03

.. 

  Поэзия » Любовная
402 0 0

  Аз можех всеки ден по-слънчев да имам. 

  Дъха му да чувам край мен, всичко да давам и всичко да взимам. 

 

  Аз можех да остана там, при него - кротък, тих, смирен.

  Да разпалвам в сърцето му плам, от любов да бъде озарен.

 

  Аз можех да не бягам, бушуваща страст да ме изгаря. 

  От нежност да изгарям и пак, и пак да ме поваля.

 

  Аз можех, но избрах да бъда далечна, друга, чужда.

  Само спомени събрах и чувството от тях да ме събужда... 

   

© Анонимно Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??