Потънал в пропаст,
светът изпраща знаци
бъдност.
Към нас протегнал
корени
от вечност,
изгрява и потъва
в цветове
безкрайност.
Надникнал в бурята,
животът се усмихва
на кокиче,
побеляло от очите
на дъжда.
© Атанас Ганев Все права защищены