Да можеше само през моите очи да погледнеш,
за миг да разгледаш света според мен.
Да видиш по пясъка как стъпваме бавно
и как морето се радва за този наш ден!
Да можеше само с моите ръце да погалиш
лицето, което все още мълчи.
Да можеше само с моето сърце да усетиш
как от любов го боли!
Да можеше само с моите сълзи да изтриеш
спомена, който все още личи.
Да можеше само с моята надежда да вярваш,
че двамата с теб ще сбъднем нашите големи мечти!
© Ваня Спирова Все права защищены