Mar 22, 2013, 10:29 PM

Да 

  Poetry » Love
595 0 2

Да можеше само през моите очи да погледнеш,

за миг да разгледаш света според мен.

Да видиш по пясъка как стъпваме бавно

и как морето се радва за този наш ден!

 

Да можеше само с моите ръце да погалиш

лицето, което все още мълчи.

Да можеше само с моето сърце да усетиш

как от любов го боли!

 

Да можеше само с моите сълзи да изтриеш

спомена, който все още личи.

Да можеше само с моята надежда да вярваш,

че двамата с теб ще сбъднем нашите големи мечти!

© Ваня Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за милите думи Димитри!
  • "...с моето сърце да усетиш как от любов го боли!" Приказно стихотворение! Харесах!
Random works
: ??:??