Не искам да ми вярваш...
нито аз да ти вярвам.
Искам аз да Бъда Вярата,
с която моя свят
да сътворя.
Не искам да ме болиш...
нито аз да те боля.
Искам аз да Бъда болката,
с която Любовта
да родя.
Не искам да ти давам любов...
нито да ми даваш любов.
Искам аз да Бъда Любов,
която да Бъдеш
си готов.
© Ангелина Стойчева Все права защищены
Миночка, благодаря ти за пожеланието. Дано се сбъдне!
Младене, благодаря ти от сърце!
ИнаКалина, благодаря ти за коментара. Помогна ми да погледна от друга страна... и може би ще може и без “ш” накрая. Приемам градивна критика, дори поднесена и по твоя начин...😉