2 дек. 2020 г., 23:55

Да бъдем добри 

  Поэзия » Философская, Другая
219 3 4

Да не бъдем жестоки и алчни,

кой векува на тази земя?!

Само пепел от нас, ще остане,

шепа прах под зелена трева.

 

Да не бъдем подмолни, коварни,

кой минава отвъд вечността?!

Само миг е човешкият полет,

а след него забрава, тъма.

 

Да не бъдем лъжливи и лоши,

да не бъдем притворни и зли!

Но да бъдем, да бъдем добри

и дано Бог над нас се смили!

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??