Не е важно да бъдеш с някого...
Това не стига, за да си щастлив.
Ако някой ти липсва до болка,
това е човекът, с когото ще си истински жив!
На него „сбогом” няма да казваш,
той болка не ще ти причини,
до теб ще е и в радост, и в скръб,
до теб ще е и когато боли!
Дори и невъзможното от него да искаш,
той ще е винаги този до теб.
Ще те прегръща, без да поискаш.
За теб ще се бори и с огън, и с лед!
В очите му ще виждаш обич голяма.
За теб света наопаки ще завърти.
Когато си тъжна, опора ще дава
и живот на твоите мечти!
Не ще те засегне със словата небрежни.
Не ще те накара да рониш сълзи.
Ще те целува по устните нежни
и пръсти ще прокарва през твоите коси!
И вечер, в прегръдките сгушени,
ще си шепнете нежни слова
и до Рая лесно ще стигате,
защото Истинска Любов е това!!!
© Теодора Все права защищены