Mar 11, 2011, 8:29 PM

Да бъдеш с някого 

  Poetry
519 0 1

Не е важно да бъдеш с някого...

Това не стига, за да си щастлив.

Ако някой ти липсва до болка,

това е човекът, с когото ще си истински жив!

На него „сбогом” няма да казваш,

той болка не ще ти причини,

до теб ще е и в радост, и в скръб,

до теб ще е и когато боли!

Дори и невъзможното от него да искаш,

той ще е винаги този до теб.

Ще те прегръща, без да поискаш.

За теб ще се бори и с огън, и с лед!

В очите му ще виждаш обич голяма.

За теб света наопаки ще завърти.

Когато си тъжна, опора ще дава

и живот на твоите мечти!

Не ще те засегне със словата небрежни.

Не ще те накара да рониш сълзи.

Ще те целува по устните нежни

и пръсти ще прокарва през твоите коси!

И вечер, в прегръдките сгушени,

ще си шепнете нежни слова

и до Рая лесно ще стигате,

защото Истинска Любов е това!!!

 

 

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??