12 июл. 2007 г., 11:59

Да бъдеш влюбен 

  Поэзия
618 0 0
 

В живота сложен е трудно да откриеш  любовта,                                    
  но срещнеш ли я, няма по-щастлив от теб в света.

В този миг забравяш всяка болка и тъга,                                                      
 а в душата ти прелива само радостта.


Щом влюбен си, прощаваш всяка грешка                                                        
  и всичко вижда ти се някак по-добре.

Не виждаш грозотата в сивия и мрачен свят,                                                   
   за тебе всичко в него е красиво и прекрасно.


Не чуваш долитащите в тъмнината стонове и плач,                                     
за тебе те са като нежна песен в този здрач.

Щастлив си ти, щом имаш любовта,                                                                       
но пази я много,  защото бързо си отива тя.

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??