26 сент. 2011 г., 20:49

Да чакаме ли милост от "царя" 

  Поэзия » Гражданская
429 0 10

Ние - бедните, робите,
унизените, слабите -
вече нямаме право
дори да обичаме. -
С омраза ни тровят
"богоизбраните"...
На бавна, жестока
смърт ни обричат...
Няма смисъл
деца да имаме -
ще ги прегазят колите
на големците...
Вижте как
ни се зъбят и хилят
черните дяволи!...
Безсмислено е
от "царя"
милост да чакаме...
Май по-добре е
да си запалим колибите...
И да изгорим като факли...


Марин Тачков
август- септември 2011 г.

© Марин Тачков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??