10 дек. 2007 г., 08:42

Да Дао 

  Поэзия
687 0 2
Да Дао

За нас Пътят свят е,
със зъби и нокти драпаме,
с много трудности посят е,
но паднем ли, винаги ставаме.

Понякога трудно е да продължим,
боли много, когато падаме,
но на себе си го дължим
и с воля болката побеждаваме.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??