1 дек. 2007 г., 19:56

Да живееш 

  Поэзия » Другая
782 0 7

                         Да живееш                        

Не се превръщай в огледало.

Да бъдеш себе си, не копие - оригинала!

Не се превръщай в заместител.

Да живееш с едно правило - без правила!

Не се превръщай в затворник.

Да плуваш срещу течението с една цел - живот!

Да бъдеш егоист и да извличаш ползата.

Да можеш да обичаш и да бъдеш обичаният.

Да можеш да губиш и да бъдеш печелившият.

Да живееш, това е животът!

                       

© Цвете Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??