14 мар. 2008 г., 19:45

Да, любов 

  Поэзия » Любовная
753 0 1

- Ей...

- Ето ме...

- Все изчезваш.

- Не, не... тук съм.

- Красива си.

- Прегърни ме.

- Очите ти.

- Знам... не плача.

- Плачеш.

- Не... една звезда се оглежда в мен.

- Лъжеш.

- Не... прегърни ме.

- Понякога искам да летя.

- Дай ръка...

- Къде...

- Ще летим.

- Страх ме е... ще те загубя.

- Няма, само дай ръка.

- Красиво е.

- Да, любов.

- Крилете... твои ли са.

- Не... негови.

- Ти... вълшебница.

- Шшш... не казвай нищо.

© Мими Креолева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??