31 мар. 2014 г., 01:17

Да ми напомня 

  Поэзия
550 0 0

От хилядите часове мълчание, избрах си само  два да ги запомня -
единия от първата целувка, а другия за твойто "Сбогом" да напомня....

От малкото ни мигове прекрасни, избрах си само два да ги запомня -
единият за музиката в тъмнината , а другият за тялото ти да напомня...

От многото изплакани сълзи, избрах си само две да ги запомня -
едната рамото ти как гори, а другата за лицемерието ти да напомня....

От хилядите думи след това избрах си само две да ги запомня -
едната, че била си ти  лъжа, а другата за твоя глас да ми напомня...

От хилядите мигове след теб, избрах си всичките да ги запомня -
и не защото станах друг човек, а за теб и грешката ми да напомня...

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??