23 окт. 2007 г., 17:42

ДА МОЖЕХ... 

  Поэзия
869 0 8
ДА МОЖЕХ ДА ПРЕМАХНА ТВОЯТА ТЪГА
С ОМАЙНА БИЛКА, ИЛИ ПРЕГРЪДКА НЕЖНА,
КАТО ВЪЛШЕБНА ПТИЦА, РАЗМАХАЛА КРИЛА,
ДА ТЕ ПОНЕСА СЪС МЕН КЪМ НАШИТЕ МЕЧТИ,
ИЛИ НАЗАД ДА ЛИТНЕМ КЪМ СПОМЕНИТЕ ПРЕЖНИ.


ДА МОЖЕХ ДА ПРЕМАХНА ТВОЯТА ТЪГА
С ЦЕЛУВКА ТИХА, ИЛИ С УСМИВКА БЛАГА,
ДА СИ ПРИПОМНИМЕ ПОД СТАРАТА ВЪРБА
ЗА МИНАЛОТО ДЕТСТВО И  СЛЕД ТУЙ ЗАБРАВА
ДА ПОКРИЕ БАВНО НАШИТЕ ЧЕЛА...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??