12 янв. 2006 г., 21:04

Да мразиш от сърце 

  Поэзия
641 1 3
Какво ли толкова ти сторих,
че от сърце ме мразиш ти?
Със тебе аз почти не си говорих,
а омразата в очите ти блести!
А тез очи са тъй прекрасни,
че мога в тях да гледам нощ и ден...
но тез очи са толкова опасни,
че още щом ги видя полудява всичко в мен...
И тез очи на мен говорят,
че не желаеш да ме виждаш ти.
И в мене разума и чувствата се борят,
и рухват моите мечти!
Защо ли искаш всяка друга,
но не и мене ти кажи?
Защо душата ми за теб бленува,
а от сърце ме мразиш ти?

© Славена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??