27 нояб. 2011 г., 18:51

Да обичаш или мразиш 

  Поэзия » Философская
783 0 3

Да обичаш или да мразиш,
това е въпросът, нали,
да живееш или да мреш
зад затворнически стени?

Да отвориш сърцето си
за обичта на любимия твой
или да мразиш завета си
и да надигаш вълчи вой?

Да любиш или да отмъщаваш,
щом толкова много те боли,
любовта си да смущаваш
или да ù се радваш, нали?

Въпроси - много и сложни,
са отговорите, когато
любовта и доброто заложени
са за безочието и злото!


© Диана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • уникално е браво
  • "Въпроси - много и сложни,
    са отговорите, когато
    любовта и доброто заложени
    са за безочието и злото!"

    Харесах!
  • Въпроси- много и сложни. Силен, хубав стих! Браво!
Предложения
: ??:??