Да обичаш или да мразиш,
това е въпросът, нали,
да живееш или да мреш
зад затворнически стени?
Да отвориш сърцето си
за обичта на любимия твой
или да мразиш завета си
и да надигаш вълчи вой?
Да любиш или да отмъщаваш,
щом толкова много те боли,
любовта си да смущаваш
или да ù се радваш, нали?
Въпроси - много и сложни,
са отговорите, когато
любовта и доброто заложени
са за безочието и злото!
© Диана Иванова All rights reserved.