17 сент. 2015 г., 22:03  

Да обичаш... вещица 

  Поэзия » Любовная
825 1 2

Мъжете не сънуват кротките

и не сънуват тихите жени,

сънуват вещици, които топлят

самотните им, бедни дни.

Сънуват силните и буйните,

които ги изгарят от любов,

онези неразумните и трудните,

родени не за дом, а за живот.

Онези, дето и живота преобръщат,

с очите мамят, с тялото горят

и някой ден във сънища се връщат,

защото са солта на този свят.

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Сигурно, защото цял живот работя сред мъже-авиатори и разбирам добре мераците и чувствата им.
  • Пълно разкодиране.Много ни харесват тези...вещици!Поздравления!!!
Предложения
: ??:??