11 июл. 2015 г., 18:37

Да пием за.. 

  Поэзия
317 0 1

Да пием за силните мъже,
които със "сигурност" прегръщат,
които и без битки са крале.
Тях си заслужава да ги търсим.


Да пием за смелите жени,
които на живота си са генерали,
които "силни" са дори и сами.
Наздраве, ако тях сте избрали.

 

Последно да пием и за любовта,
от която "центъра" си губим,
защото сладък хаос е тя
и усещането да си влюбен.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наздраве,щом казваш,за силните духом.
    (че все по-рядко по света се срещат)
    А любовта е вече виртуално чудо
    легенда за отминали усещания...
Предложения
: ??:??