5 апр. 2015 г., 09:38  

Да подкрепим "Българска пролет" 

  Поэзия » Гражданская
330 0 0

Ще свърши ли политическата зима,

що парите ви взима,

що се подиграва с вас,

ще има ли щастие и за нас?

Дали ще заживеем по-добре,

или българинът в мизерия ще мре?

Вече имаме шанс за просперитет,

вече имаме лидер с авторитет,

що за България милее,

при него и бедният от радост ще пее.

Да си върнем изгубения рай

и на мафията във властта да турим край!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??