11 июн. 2015 г., 17:27

Да подкрепим "Българска пролет" 2 

  Поэзия » Гражданская
303 0 0

В отчаянието ярка светлина

дава ни надежда топлина.

Да свърши мрачната ни нощ,

да възродим българската мощ!
Имаме шанс да живеем добре,

имаме шанс мафията да спрем.

Ех, тогава цяла година ще е май,

тогава ще живеем в рай.

И с мечта за нещо светло

в настояще неприветно

ние будим се от зимен сън

и на правдата пролетта ще е навън.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??