18 июл. 2015 г., 13:18

Да подкрепим "Българска пролет" 3 

  Поэзия » Гражданская
285 0 2

Бедният народ спи,

Енчев, ти го събуди!
Дай му светлината на деня

и аз високо ще те оценя.

Зимата в душите ни унищожи,

пролетта ни ти дари.

И тъй народът възроден

в ярка светлина ще е озарен.

В черния ни ад слезни,

направи щастливи нашите дни!
Хората за май и слънце жадуват

и в черни дни тъгуват.

Майко родино, не плачи,

надяваме се той да ни спаси! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??