18 июл. 2018 г., 19:23  

Да подкрепим протеста в Болярово! 

  Поэзия » Гражданская
399 0 0

Не посягайте на нещастните животновъди,

не убивайте, господа политици, техните стада,

че народът от "работните" ви места ще ви пропъди,

че който го е тъпкал, сполетявала го е беда!

Не посягайте на хорския поминък,

че не знаете какво е глад или недоимък!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??