Jul 18, 2018, 7:23 PM  

Да подкрепим протеста в Болярово! 

  Poetry » Civilian
401 0 0

Не посягайте на нещастните животновъди,

не убивайте, господа политици, техните стада,

че народът от "работните" ви места ще ви пропъди,

че който го е тъпкал, сполетявала го е беда!

Не посягайте на хорския поминък,

че не знаете какво е глад или недоимък!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??