18.07.2018 г., 19:23 ч.  

Да подкрепим протеста в Болярово! 

  Поезия » Гражданска
395 0 0

Не посягайте на нещастните животновъди,

не убивайте, господа политици, техните стада,

че народът от "работните" ви места ще ви пропъди,

че който го е тъпкал, сполетявала го е беда!

Не посягайте на хорския поминък,

че не знаете какво е глад или недоимък!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??