13 янв. 2020 г., 22:44

Да полетиш 

  Поэзия » Философская
858 4 6

Когато искаш да летиш,
първо трябва да повярваш.
Крилата да си залепиш
и сетивата да зарадваш.

А после да качиш скала,
висока, стръмна и дълбока.
Простор да имаш след това,
размахът за да е на воля.

Да скочиш смело без вина,
а вярата да е в очите,
че можеш даже без крила,
да полетиш, но...  към мечтите.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??