9 сент. 2007 г., 22:18

Да помълчим 

  Поэзия
899 0 16
      Ти искаш ли със теб да помълчим,
       че болката със думи не минава,
       а само пари и горчи като абсент,
       раздавайки юмруци във душата.

      Ти искаш ли със теб да помълчим
      за това, което някога били сме
      и в тихото с очи да си простим
      за времето, когато съгрешихме.

     Ти искаш ли със теб да помълчим?
     О, да, забравих, спирам да говоря,
     тя водката със лед ще обясни
     това, което още ми остава.

   

     

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??