2 апр. 2017 г., 20:30  

Да помълчим 

  Поэзия » Любовная
416 2 14

Чувството не се описва –

то изпълва мен и теб

и като вълна се плисва

след объркан словоред!

 

А разумното начало,

пак на крачка от мига,

мъничко е закъсняло,

щом претапя се в сълза!

 

Страницата да затворим –

миналото днес е дим!

Със сърцата си говорим...

заедно да помълчим!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??