18 мар. 2007 г., 11:47

Да познаеш любовта 

  Поэзия
691 0 3

Желание да бъдеш сам,

самотен да си всеки ден,

страдание е - аз си знам -

и да се будиш уморен.

 

Затворил в себе си греха,

замислял ли си се преди,

преборил всъщност любовта,

сам оставаш без мечти.

 

Голямо е това страдание,

че няма думи да се опише,

остава ти само желание

сърцето нова книга да напише.

 

Случва се в живота гаден

понякога да сполучиш,

денят ти да не е ужасен

и любов да получиш.

 

Тогава вече ще знаеш,

че не всичко е ужасно,

когато любовта познаеш,

всичко ще стане прекрасно.

© Борислав Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??