28 нояб. 2017 г., 22:42

Да прегърнеш свят ... 

  Поэзия » Любовная
441 0 0

Да прегърнеш свят...от безброй звезди...
за някой това е просто вълнение..а то е...
звезди...от мечти ...като ноти...
и танцуват... небесен танц...и ти заедно с тях...
Да прегърнеш свят...от полъх...
за някой това е просто прохлада...а то е..
Вятър звезден...и повей чудесен...
с нежен акорд ...искрящите ноти ...
рапсодия в синьо редят..и трептят ...и понасят те...
Да прегърнеш свят...от безброй Слънца...
за някой това е ...просто топлина ...а то е..
Любов...от синева...в една безкрайна Вселена...
в която политаш с валс на мечти...
Да прегърнеш свят...с горещо сърце...
за някой е просто туптене...а то е...
две сърца в страст да горят ...
и там да останат на веки...
Да прегърнеш свят... като своя дом...
за някой е просто прегръдка на двама...а пък то е ..
Свят в който...две души...
с Любов...да открият своя дом...
...да се слеят във своя свят...
и така да трептят...като едно...
Да прегърнеш Свят...в който се чувстваш Вселена...
е все едно... кой за какво ще си мисли...

Соня Георгиева ... Сени

© Соня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??