Мамо свята и прекрасна -
ти си радостта ми,
усмивките в сълзите ми...
И знай - не само веднъж си
ме родила,
във всеки живот и всеки
път прераждаш ме
ти си майката на любовта
вътре в мен, мила мамо
и силата, когато уморя се
да вървя...Защото ти тогаз
ще ме прегърнеш,
ще докоснеш сърцето ми,
за да открия в двете ни
твоята и своята молитва... -
пътят към светлината...
цветовете изпълнили
небето и земята в твоята
благословия...
© Лили Вълчева Все права защищены