1 окт. 2009 г., 13:08

Да се обичаме дори отвъд световете 

  Поэзия » Любовная
720 0 17

http://vbox7.com/play:f5654df9

Денят утихва в ритъма на две сърца,
заключено в прегръдка, времето замира.
С възторжен плам затопляме нощта,
любов неутолима от нас извира.

Бавно сребристата луна изплува,
екзалтират чувства в мигове красиви.
Душите ни се сливат и целуват,
обичаме се и сме толкова щастливи.

Отразяват се в очите ти звездите
и си мисля, колко си неповторима.
Светъл лъч те гали по косите.
Вълшебнице, благодаря ти, че те има.

Отпивам от изворите твои доброта,
обичта ти е свежо пролетно цвете.
Живея с най-прекрасната мечта,
да останеш моя дори отвъд световете.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??