4 июл. 2012 г., 14:11

Да се влюбиш в дъжда 

  Поэзия » Любовная
783 0 13

Ще се влюбя в дъжда,

за да мога да достигна

до твоите устни.

С капките нежни

ще доплувам

до твоите скъпи очи.

 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??