За огъня в душата...
За болката в сърцето!?
За чувството човешко...
За времето копнеещо ?
За тази меланхолия
ирония, история...
Потъваш и изплуваш -
обичаш и ревнуваш...
Плачеш и се смееш -
живота си човешки
по начина свой си живееш!
С поуките от времето
минало, сегашно, настоящо,
бъдеще и след това... Във
следващият кръг от твоето развитие.
Да се събудиш пречистен...
И не само от греха
да се почувстваш важен и нужен...
Че с теб е света!
© Ангел Все права защищены