Малко по малко ти сърцето ми плени,
а сега казваш "Да сме само приятели!".
Как да сме приятели, като ме боли
и в мен сърцето на две раздели?
А те обикнах неусетно... сега накъде?
Много въпроси изплуват в мен, но отговори няма.
"Има и други, не е единствен" - това ми казват всички
и знам, че е така, но сърцето иска теб!
© Теди Все права защищены