14 июн. 2015 г., 12:24  

Да спасим паметника на цар Самуил! 

  Поэзия » Гражданская
388 0 0

Паметникът на Самуил е прекрасен,

не хулете българската чест и дух!

Човече, не бъди сляп и безучастен,

страда душа, че обиди за него чух!

 

Съвестта ми с горест е напоена,

нищо чисто, свято не се почита,

душата ми е просто обезпокоена,

че история почти не се прочита!

 

А този цар ни е светиня,

борил се е със силен враг,

но гласът ми е в пустиня,

но примерът не ви е драг!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??